miercuri, 24 decembrie 2008

Primele stiri dupa...






Salutări!

Ce putem spune decât că a fost extraordinar! Participanţii au fost foarte tari, despre invitaţi nu mai vorbim, iar coordonatorii sperăm că ne-am ridicat la înălţimea sperată de voi!
Cele cinci zile au trecut foarte repede. Abia ajunsesem şi părea că ne cunoaştem de-o veşnicie. Participanţii din Arad, Bucureşti şi Braşov au făcut ca această primă ediţie a taberei de creaţie LUMINA DE AVARIE să fie un succes.

Cele două ateliere, de poezie şi proză, respectiv de teatru, au adus înaintea celor 12 participanţi o îmbinare a teoriei cu practica. Exerciţiile, jocurile şi temele au făcut ca atmosfera să fie una de muncă îmbinată cu distracţia. Un mediu "nu ca la şcoală", cum au spus-o chiar participanţii noştri, a fost acela propice scăpării de prejudecăţi şi pornirii pe drumul literaturii. Pasiunea pentru citit şi scris va fi întreţinută de acum încolo, în cazul nostru, şi prin intermediul acestui nou grup format.

Invitaţii: Mihai Ignat, Florin Iaru, Alexandru Muşina şi Romulus Bucur au adus în faţa tinerilor prezenţi nu numai o teorie despre cum se scrie şi ce se citeşte azi, dar mai ales pasiunea şi bucuria lor, pe care noi le-am simţit din plin. Le mulţumim!

Mulţumim sponsorilor noştri, editura AULA din Braşov, condusă de domnul Alexandru Muşina, fundaţia LIBRIS, a familiei Oniţa, şi editura ARANIA, condusă de domnul Adrian Munteanu. Ajutorul lor substanţial a făcut ca participanţii să plece acasă cu câte 12 cărţi fiecare şi cu alte premii.

Cu alte detalii şi impresii vom reveni.

Vom ataşa cîteva dintre fotografiile noastre.

9 comentarii:

dfd spunea...

sunteti cei mai tari....o fost cea mai tare experienta pe care o puteam avea...abia astept sa vina anu viitor sa fie iar..numa anu asta sa dureze vreo 3 luni asa...sa ne ajunga.
sunteti fenomenali:))
un hug de la pruncu vostru fluffy

Anonim spunea...

asa e a fOst cea mai tare tabara ...urmatOarea imi si imaginez cum va fi:x ce'a mai frumOasa experienta,cei mai tari coOrdOnatori,cei mai tari invitati si cei mai tari "cOpii" imi pare foarte bine ca am fOst cu vOi.imi sunteti tare dragi:)

Ale Bale:>

Anonim spunea...

"6 cai" va iubeste! Si ne-a placut si mancarea :D...Ne rugam pentru mai mult si cat mai repede. >:D<

Anonim spunea...

A fost ceva de necrezut. Mi-a placut foarte mult, chiar daca toata lumea te ucide cu "nu fa rimeeee".

Anonim spunea...

[URL=http://entertainment.webshots.com/photo/2252182900100769926dUMosb][IMG]http://inlinethumb38.webshots.com/41573/2252182900100769926S425x425Q85.jpg[/IMG][/URL]

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

vroiam si io s postez o poza da nu ma lasa

ce oameni.... :|


in rest o fost cat se poate de tare
vb cat se poate d serios

deja mi dor d voi 8->

>:D< >:D< >:D<



(eu....pave)

codrutza spunea...

nicaieri nu m-am simtit mai bine ca la predeal! a fost extraordinar! m-am bucurat ca i-am cunoscut pe cei din arad si pe cry! sper sa ne vdm curand!

Anonim spunea...

IMBĂRUŞ, da?
in primul rand, DOAMNE AJUTA ca nu mi-au venit de hac germenii in gara sau in tren... erau peste tot, credeam ca o sa cedez, dar "forta a fost cu mine". nu ati scapat inca de ala mic ce vorbea mult (eu :-s).
mi dor de voooi!! de toti. cea mai solicitanta (d.p.d.v. intelectual desigur) si mai frumoasa si "fructuoasa" excursie. ca sa zic asa deci, va hugui tare pe toti!!