luni, 27 octombrie 2008

TABARA DE CREATIE "LUMINA DE AVARIE" - editia I, 18 - 23 decembrie 2008

Alianţa Organizaţiilor Non-Guvernamentale de Tineret din România îi invită pe toţi doritorii să participe la prima ediţie a Taberei de Creaţie Literară „Lumina de Avarie”, ce va avea loc între 18 şi 23 decembrie la tabăra şcolară din Predeal.

Tabăra va fi organizată pe trei ateliere: de poezie, proză şi teatru, fiecare dintre acestea având doi coordonatori. Aceştia sunt absolvenţi ai Masteratului de Literatură şi Comunicare de la Braşov, astfel: la poezie – Naomi Ionică şi Daniel Puia-Dumitrescu; la proză - Luminiţa Deleanu şi Andreea Buliga; la teatru – Elise Wilk şi Raul Popescu.

În fiecare zi va avea loc şi un curs la care vor participa membrii tuturor celor trei ateliere, unde invitaţi vor fi scriitori din Braşov şi din ţară. Aceştia sunt oameni de cultură de renume din ţara noastră, profesori universitari şi membrii ai Generaţiei '80. Din Bucureşti şi din Braşov, ei vor veni nu numai pentru a ne împărtăşi din experienţa lor, ci şi pentru a ne încânta cu prezenţa şi recitaluri din opera proprie. Numele lor le vom afişa în curând!

Condiţiile de participare sunt: vârsta doritorilor să fie între 15 şi 21 de ani, aceştia vor completa formularul de înscriere aflat la adresa http://luminadeavarie.blogspot.com/; în plus, organizatorii mai cer o creaţie personală a celor interesaţi de participare. Cei interesaţi pot trimite între 1 - 5 pagini de poezie, proză sau dialog teatral.

Perioada de înscriere va fi între 1 şi 30 noiembrie 2008. Înscrierile se vor face prin e-mail, la adresa luminadeavarie@gmail.com, de unde puteţi cere formularul de înscriere, al cărui model îl aveţi şi mai jos, iar taxa de înscriere va fi trimisă imediat după ce vor fi afişate rezultatele preselecţiei în contul nostru, care va fi anunţat ulterior, sau direct la sediul din str. LUNGA, nr. 130.

Taxa de participare este de 350 de lei, aceasta incluzând cazarea pe timp de cinci nopţi la tabăra şcolară din Predeal, masa – mic dejun, prânz şi cină - la pensiunea "La copilu'", aflată lângă tabără, plus mapa fiecărui concurent.
Pentru mai multe relaţii, puteţi apela la adresa de e-mail de mai sus sau la numărul de telefon 0746 204232.

Menţionăm că este prima dată la Braşov când are loc un eveniment de o asemenea anvergură pe plan literar, iată încă un motiv în plus să vă înscrieţi cât mai repede! Şi să nu uităm: în fiecare zi vor fi surprize, vom viziona filme serile şi vom face petreceri, vom scrie, vom citi, vom avea diplome de participare la final şi premii deosebite!
Vă aşteptăm!

Niciun comentariu: