vineri, 29 mai 2009

Vinerea trecută






















...am avut recital de poezie împreună cu Mihai Ignat. De această dată, zicem noi, a fost mai multă lume decât în aprilie, dar încă nu foarte mulţumitor.
Îi mulţumim poetului şi dramaturgului pentru prezenţă şi pentru recitalul în care Klein nu s-a dovedit a fi deloc klein, ci dimpotrivă. Poezia lui Mihai Ignat a fost foarte bine primită de către cei prezenţi, mai mult, mulţi dintre tineri s-au declarat chiar "fani".
Începutul recitalului a fost un pic greoi, tocmai din cauza (lipsei de) punctualităţii exagerate a publicului. :p
Şi de data aceasta am început cu Sabina Comşa, apoi au continuat, ca de fiecare dată, ceilalţi membrii ai Atelierului, care scriu poezie. Un mare succes a avut Andrei, cu poemul său închinat minunatei şi importantei meserii de "scobitor în nas", o adevărată epopee întoarsă, o cântare a meseriei, de ce nu, "brăţară de aur". :))
Personal, am încercat să evidenţiez rolul important pe care îl are Atelierul şi îl au temele de aici, de aceea am citit numai creaţii produse ca temă pentru sâmbetele acestei luni.

Continuarea s-a făcut la o bere, pentru a sărbători cei doi ani de LUMINA DE AVARIE, continuare ce s-a prelungit mult în noapte, chiar dacă, la un moment dat a fost perturbată de comentariile (lipsite total de) pertinente ale unui artist local ce s-a erijat în critic literar după ceva mai mult vin. Acceptăm critica de fiecare dată când aveţi argumente, nu uitaţi asta! Noi ne suntem cei mai aspri critici, dar PE TEXT!

Urmează o perioadă în care surprizele vor fi unele mari, sperăm noi.

7 comentarii:

stenografie spunea...

Uite o Flavie hippie si obosita care se joaca cu clapa telefonului :))
A fost fain, pacat ca n-am putut ramane pana la sfarsit (activitate culturala intensa vinerea trecuta, doua piese si doua recitaluri)

diana spunea...

ce, cine este artistul asta local? :))
p.s.:era adrian paunescu la tv! cica vrea "reinvierea" cenaclului flacara.

diana spunea...

a, inca ceva. uite ce fain sunt facute unele poze, zici ca era plin acolo. :D

Anonim spunea...

cel mai mult mi-au placut sucu' si pestisorii cu susan, dar si cei fara susan si napolitanele au fost declicioase!!! traiasca masa de protocol, traiasca ...si poezele bune, mon cher
sabina fara r

stenografie spunea...

"Începutul recitalului a fost un pic greoi, tocmai din cauza (lipsei de) punctualităţii exagerate a publicului."

Nu prea am avut ce face, tocmai veneam de la o piesa si stiam ca daca lipsesc ma veti mustra (as usual) :P

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca am primit un volum de poezii de la Mihai Ignat, cu dedicatie cu tot.

Cri spunea...

sabina fara r...si andrei..ce dragut