luni, 9 februarie 2009

Scuze pentru întârziere!

Salutări!

Sâmbătă, 7 februarie, ne-am întâlnit începând cu ora 11 am, ceea ce a fost o noutate. Din păcate, această noutate ne-a adus într-un număr destul de restrâns la Okian, am fost doar vreo 7-8, foarte puţini.

Anyway, totul a mers bine, oamenii şi-au scris temele, am avut timp să comentăm pe ele, să vedem dacă şi cum se pot corecta, am avut timp să râdem şi să glumim, chiar să facem scenarii pornind de la un text sau altul. Îmbucurător este că cei noi devin nu numai parte integrantă, dar se şi implică foarte mult.

Am avut dialoguri el şi ea în diferite ipostaze, unele picante, foarte funny, unele peste care trebuia revenit. Per total, tema a fost un bun exerciţiu pentru a încerca să construim un personaj fără descrierea din afară, ci numai din dialog.

Trebuie să îi anunţăm pe participanţi că, datorită carnavalului anual de la Honterus, sâmbătă, 14, nu se va face atelier. Acesta va avea loc în data de 21!

Tot aici amintim că în luna martie vom organiza primul eveniment din seria "Recitalurilor poetice de vineri seara", unul pe care vom încerca să îl transformăm în tradiţie! De fiecare dată va fi invitat un poet consacrat, care va susţine un recital, alături de tineri de la noi de la atelier, recital după care vor urma discuţii pe marginea celor citite.

TEMA pentru 21: construirea unui personaj, doritorii trebuie să mi se adreseze pentru a le atribui unul, după care veţi alcătui un monolog de cel puţin o pagina al acestuia.

Pe curând!

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Recitalurilor poetice de vineri seara" - suna bine! detalii?