duminică, 2 martie 2008

Jurnal

Astazi a avut loc o noua intalnire a grupului LUMINA DE AVARIE, am fost prezenti doar cinci, hai sa zicem, cinci jumate, ca a aparut si diana din muresanu spre final.
Am pornit de la o discutie despre monolog, trasaturi ale monologului si diferente intre monolog si dialog. Asta pentru ca avusesem si tema pentru azi de scris un monolog din perspectiva unui personaj "special", aflat intr-o situatie "speciala". O sa incepem sa publicam si dintre aceste teme ale noastre dupa fiecare atelier, insa, pentru moment, ne marginim sa vorbim despre ele.
Am continuat cu pastelurile sabinei, dar asta numai dupa episodul cu un pacala contemporan al lui andrei. Ca oricare tema de atelier, textele mai trebuie lucrate. Mergand la pasteluri, am avut o discutie despre diferenta dintre pastel si poezie imagista, ceea ce ne-a dus si la tema pentru saptamana viitoare, scrierea a 10 poezii imagiste. Vom trai si vom vedea cum ies!
Lucram intens la ideile pentru un roman colectiv despre care nu vrem sa spunem mai multe momentan, insa va garantam ca va fi ceva fain, daca iese cum dorim.
Martisoarele si ghioceii nu au lipsit, aducandu-ne baietilor pupaturi! Eee, vedeti, merita!
A, bine ca nu am uitat... am rezolvat problema cu transmiterea mesajelor pe blogul nostru, acum poate oricine sa publice mesaje pentru noi! Va asteptam!
Cu alte detalii or mai veni si altii. Pana data viitoare, va imbratisam cu drag!

Niciun comentariu: