miercuri, 28 ianuarie 2009

Veşti minunate!








Nu am rezistat... Iniţial mă gândeam să las vestea până sâmbătă, ca să afişez şi diplomele, dar nu se poate! :)

La Concursul de Creaţie Literară "Gheorghe Crăciun", ediţia I, unde au participat 140de concurenţi, membrii atelierului nostru au avut rezultate deosebite. Se dovedeşte astfel faptul că munca noastră nu este în van. Ţin să menţionez şi faptul, deloc de neglijat, că din juriu au făcut parte şi profesorii universitari Alexandru Muşina şi Andrei Bodiu, cel din urmă însuşi decanul Facultăţii de Litere din Braşov.

La secţiunea Poezie am avut cele mai multe rezultate. O menţiune a primit Roberta Giurgiu, care a participat la tabără noastră de la Predeal şi, iată, deja observăm rezultate. Premiul III a fost obţinut de Andreea Puşcaşu. Premiul I l-a obţinut, cine alta dacă nu chiar Sabina Comşa! :)

La secţiunea Eseu, Antonia Stroie, care ni s-a alăturat de curând, a obţinut Premiul al III-lea.

Cea mai mare bucurie, însă, ne-a adus-o, de data aceasta, Diana Bercu, cea care a câştigat marele premiu, Trofeul Concursului "Gheorghe Crăciun"!

Iată, deci, că LUMINA DE AVARIE aduce şi alte rezultate, membrii grupului nostru au primit şi alte premii, iar acestea nu sunt unele de ici, de colo.

Mai menţionăm faptul că cei doi scriitori braşoveni au lăudat iniţiativa organizării taberei de creaţie literară de la Predeal şi Atelierul nostru, lucru care ne face foarte mândri şi ne dă speranţe pentru viitor.

Succes în continuare şi felicitări celor cinci!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cei 5 magnifici. In varianta feminina :P Felicitari, fetelor!

Anonim spunea...

Bravos. :D